Szolgáltatások

Ismerje meg kezeléseink széles választékát

01

Supermodel look

A beavatkozás során a járomív kiemelése mellett az arc legmagasabb pont-optimumának meghatározása és kihangsúlyozása történik, melynek célja az arc esztétikai tökéletesítése.

02

Ajakfeltöltés

A Dr. Herceg-féle igényfelmérő eljárásnak köszönhetően a közel 8 féle megbízható ajakfeltöltő módszer és töltőanyag közül garantáltan azt választjuk ki, ami az ön egyedi igényeinek a legmegfelelőbb.

03

Rókaszem

Ezzel a beavatkozással az a célunk, hogy kinyíljon a tekintet, amit azzal érünk el, hogy a szemöldökök végeit megemeljük, a szemeket így ívesebbé, egzotikusabbá és sokkal fiatalosabbá varázsoljuk.

04

Botox

Apró injekciókkal fiatalítjuk meg a bőrt, eltüntetjük a szem körüli szarkalábakat, kisimítjuk a vízszintes homlokráncokat. A botox injekció ideiglenesen gátolja a kezelt terület izmainak aktivitását, ami a ráncok elmélyüléséért felelős.

05

Arcfiatalítás hialuronsavval

Szinte azonnal észrevehető a lifting hatás és a ráncok kisimulása, amelyet a kezelendő területbe befecskendezett hialuronsavas töltőanyaggal érünk el. A beavatkozás egyszerű, gyors, csaknem fájdalommentes.

06

Szálbehúzás

Kisimult, feszes és ránctalan arc és műtéti metszések nélkül. A kezelés során teljesen természetes biolifting szálak alkalmazásával azonnali, egyben tartós eredményt érünk el, ami évekkel fiatalít.

Legfrisebb szakmai írásaink​